VZGOJNI ZAVOD PLANINA

Planina 211, 6232 Planina, Slovenija, EU

Predstavljanje zavoda navzven

 

Dan odprtih vrat privabi vsako leto na ogled zavoda starše naših otrok in predstavnike ustanov, s katerimi sodelujemo. Dopoldan potekajo različne ustvarjalne delavnice, v katere se vključijo tudi otroci s sosednjih osnovnih šol. Po kosilu udeleženci predstavijo svoje izdelke. O dogodku praviloma poročajo tudi javna glasila.

Sredi maja povabimo starše naših otrok na roditeljski sestanek. Dopoldan se otroci izkažejo na kulturno zabavni prireditvi, popoldan pa je čas za pogovor z učitelji in vzgojitelji ter za naše skupno druženje.

Otroci in zaposleni predstavljamo zavod na raznih prireditvah po celi Sloveniji. Udeležujemo se športnih tekmovanj (področna in državna prvenstva v smučanju, atletiki, nogometu, prijateljske tekme z ekipami drugih šol ipd ... zavodiada, odbojkiada ...)

Preizkušamo se v znanju in spretnostih (državno tekmovanje iz matematike, tekmovanje mladih tehnikov, tekmovanja ob mednarodnem dnevu vode, pohod po Jurčičevi poti, likovne kolonije in podobno). Pripravljamo strokovne obiske po drugih vzgojnih zavodih, osnovnih šolah, gimnazijah, internatih in tako naprej. V zavodu obcasno tudi sami organiziramo katerega od tovrstnih dogodkov (zavodiada, tekmovanje mladih tehnikov primorske regije, tabor Planina in kraški svet okoli nje...);

Ob novem letu, dnevu žena in za materinski dan otroci sami izdelajo vošcilnice. O vseh teh dejavnostih in še o čem redno poroca naš Potepincek, zavodsko glasilo, ki objavlja prispevke naših otrok.

 

Free Joomla! template by L.THEME

Piškotke uporabljamo za izboljšanje delovanja naše spletne strani. Če vas zanima več o piškotkih, si preberite več informacij.

Sprejmem piškotke

EU Cookie Directive Module Information